Vad är oddsen?

  • fredag, 30 mars 2018 13:59
  • Skrivet av 

Vi snickrade en veranda här om året.

Vi räknade natrurligtvis hur stor virkesåtgången skulle bli. Det tryckimpregnerade brädorna levererades alla kapade i samma längd. Jag antar i någon slags standardlängd.

Först byggde vi en ram runt verandan, sedan skulle vi trava virket längst efter. Och vilken tur vi hade, det gick in precis två blad av tumstocken, på båda sidor!!! De tre sista brädorna tog vi några millimeter på längden.

Med samma batch skulle vi också bygga en ny körbro. vi travade brädorna ner i från och upp. Virket räckte till absolut den sista raden, jag tror det blev en halvmeter över. Det diffade också, jag tror det var tretton mm längst ut på vardera sida - detta i ett hus som är över hundra år.

För att fira att snickrandet var färdigt så skulle vi käka pizza. Farsan skulle vara bussig och bjuda. Vi kom överens om att jag skulle åka och hämta. När jag kommit upp på stora vägen kollar jag trippmätaren, där stod samma siffror som koden till farsans kort. Som sagt vad är oddsen?

Jag har gjort skumma observationer om nummerologi. Någon sade att det inte finns någon slump i universum.

Jag brukar så klart känna ett behov av att kika vad klockan är emellanåt, naturligtvis flertalet gånger per dag.

Då inträffar det riktigt skumma saker. Klockan kan visa exempelvis 21:43. Där finns alltså en talserie - 1234. Annars kan det vara 0123 eller 1248 o s v.

Det tror att det finns en slags högre logik, matematiska formler på en annan nivå. Jag tror att det är aliens, entiteter, kanske ska vi kalla det från andra sidan, som gör sig påmind.

Om någon slags tänkande energi skulle försöka ta kontakt så skulle det ju vara på den personens språk.

Jag tror på fullt allvar att den andra sidan kommunicerar med mig. Jag tror att det finns en fortsättning på jordelivet. Jag har inga planer på att ta livet av mig men tycker att det ska bli otroligt spännande att dö.

  • 5353
  • Senast ändrad fredag, 30 mars 2018 15:08
Per

1 kommentar

  • Kommentarlänk AdamPennington38 lördag, 23 november 2019 03:26 postad av AdamPennington38

    Hi All! I love google!

Lämna en kommentar

Kontrollera att du anger all obligatorisk information, markerad med en asterisk (*). HTML-kod är inte tillåten.

Besökare

Vi har 251 besökare online