Mitt tema

onsdag, 05 Maj 2021
(3 röster)

Har ni märkt att jag inte skriver om psykisk ohälsa?

Är jag frisk eller är jag sjuk? Har jag blivit korrupt nu? Varför är det på detta vis?

Faktum är att jag har upplevelser som inte är av denna värld. Jag skulle kunna berätta om telepati, rymdfarkoster, teleporteringar, kloning etcetera. Men jag gör det inte. Varför? Bland annat för att ni skulle aldrig tro mig.

Hos psykiatrin kan jag ha ordentligt "orginella" idéer så länge jag sköter mig. Helt enkelt beter mig som folk. Jag hör "röster", men sålänge de inte uppmanar mig till kriminella handlingar eller alltför avvikande betéende. Då är det okej. Jag har också hyfsad sjukdomsinsikt.

Om jag skulle gå i polimik med omvärlden så har jag väldigt svårt att tro att vi skulle hamna på samma nivå av problembeskrivning. Det vore bara slöseri av tid.

På ett sätt är jag en ensam människa. Jag kan ju inte ha normala relationer till folk. Men folket i byn till exempel är snälla mot mig och jag får vara ifred.

Klarnar det något för er?

 

P.S. jag vill att ni klickar på stjärnorna i artiklarna så jag får ett hum om vad ni tycker. Det är hundra procent anonymt.

640 gånger

onsdag, 05 Maj 2021

Per

Mer i denna kategori:

1 kommentar

  • Kommentarlänk bape hoodie lördag, 17 juli 2021 bape hoodie

    I am only commenting to make you know what a awesome experience my wife's princess enjoyed visiting your webblog. She noticed a wide variety of things, with the inclusion of what it is like to possess an amazing giving style to get many people smoothly fully understand several very confusing things. You undoubtedly did more than readers' desires. Thanks for distributing those practical, dependable, educational and even cool tips about your topic to Emily.

Lämna en kommentar

Kontrollera att du anger all obligatorisk information, markerad med en asterisk (*). HTML-kod är inte tillåten.

Besökare

Vi har 28 besökare online

Swish

Gillar du den här bloggen? Du kan stödja den genom att ge ett bidrag via Swish: 070-5706192. Tack!

GTranslate