Nattskiftet

  • lördag, 27 november 2021 20:43
  • Skrivet av 

Det börjar bli sent, jag kan inte sova. Lika så bra att jag gör någon nytta. Jag skriver.

Jag har tusentals kommentarer som ligger och väntar på att modereras av mig. Som ni förstår så är det mig övermäktigt. Jag är mycket glad åt att få respons på det jag gör men jag brukar helt fräckt klicka på knappen, ”radera opublicerade kommentarer" - sorry!

Har ni förresten försökt att klicka på stjärnorna? Det funkar inte va? Ibland fungerar inte kommentarsfunktionen heller.

Det är inte omöjligt att vara delaktig i att försöka bilda opinion, men det kan vara nog så svårt när man blir motarbetad på de mest lömska sätt du både kan tänka dig - och inte tänka dig.

Jag vill vara en del av samhället. Jag vill delta i samhällsdebatten. I mitt fall psykisk ohälsa med allt vad det innebär som; vad sysslar säkerhetstjänsterna med egentligen?

Att det är något knas med hela min blogg är nog faktiskt uppenbart för alla som besökt den. De försöker att tona ner betydelsen av det jag för upp till ytan. Att den inte fått så stor spridning som den faktiskt har. De motarbetar mig.

Något jag gläds åt är att jag har rätt så många besök från Ryssland och Kina. De kan läsa detta helt ocensurerat, det är bra. Kanske jag ska försöka sova i alla fall?

Hoppas att ni har det bra! Vi hörs!

  • 238
  • Senast ändrad lördag, 27 november 2021 20:49
Per

Lämna en kommentar

Kontrollera att du anger all obligatorisk information, markerad med en asterisk (*). HTML-kod är inte tillåten.

Besökare

Vi har 26 besökare online

Ge en gåva

Tycker du om denna site? Du kan stödja den genom att ge ett bidrag. Tack!