2024-01-20

Jag har konverterat! Jag har gått över till Windows igen.

Jag har historiskt varit en något ambivalent datoranvändare. Ibland har jag varit helt såld på Mac, ibland Windows. Nu har det alltså hänt igen, det är Windows som gäller.

Jag har dammat av min gamla reservdator, en Dell från 2018. Den är förvånansvärt up to date. Den är tillräckligt snabb men kanske det saknas aningen lagring, det räcker dock för mig.

Jag hittade en bättre begagnad 27-tumsskärm på blocket. Det är större än den iMac jag hade. Det gjorde skillnad det mot min 15-tums laptop. Det var en mycket lyckad investering.

Jag pysslar nu mestadels med att flytta data och konfigurera. Jag har strålande tider, jag får nu ägna mig åt det bästa jag vet.

För övrigt så är det precis som vanligt. Mitt mående är helt ok med tanke på omständigheterna. Tabletterna fungerar i alla fall hjälpligt.

Det jag inte är så speciellt förtjust i är vintern. Jag vill ha vår och sommar nu. Vi har haft ner mot -20 och sista nätterna runt -30 grader. Jag springer med mina vedkorgar. Det är ju för dyrt att värma huset med el.

Dessutom så vägrar biljävulen starta. Batteriet är stendött, och min batteriladdare verkar också vara paj. Jag är inte så pigg på att promenera ner till ICA-butiken.

Allt som vanligt alltså! Jag återkommer!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Denon RCD M-41 FM/DAB och Dali Spektor 2
2023-12-28
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
onsdag, 24 juli 2024