Var placera site

Har inget att göra för tillfället. Kan lika gärna lovorda mitt webhotell, promota lite.

 

 

Jag brukar One.com. De är mycket prisvärda. Och dom har enligt mitt tycke de funktioner man behöver som en normal användare.

Du kan fippla med flera databaser och siter om du vill det, men då kostar det lite mer. Jag har en site, en databas och mer lagringsutrymme än jag någonsin kommer att behöva.

Under uppstartningsfasen så behövde i alla fall jag support från webhotellet. One.com har en elegant och mycket användbar lösning - chatsupport! Den är öppen 24/7. De avhjälper de flesta problem.

Annars vid allvarligare händelser så hänvisas man till tekniker. De nås via epost. Jag saknar inte telefonsupport utan tycker att det fungerar fint som det är.

Antivirus är ett måste tyvärr. Webhotellet har ett samarbete med SiteLock, det kostar 23,75 SEK/månad. Du når kontrollpanelen från One.com’s sida. Aldrig haft problem med hackad site efter jag skaffade ovanstående.

Daglig backup finns, du kan återställa siten din som den var igår med några knapptryck, om du nu lyckas krascha i alla fall. Hemsidesanalys? Visst, det ingår.

Vidare kan jag meddela att du kan skapa en Wordpress site utan kodning, det ingår också. Ca 35% av internet består av WordPressiter, ca 455 000 000 stycken.

39 SEK för en .se domän. Det paket jag använder kostar 59 SEK/månad.

Lycka till!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Crazy?
På tal om myteri
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
söndag, 10 december 2023