Varför blogga?

Varför bloggar jag egentligen?

Visst är det så att skrivandet är en hobby jag har, men grundorsaken till att jag för cirka 13 år sedan bestämde mig för att börja blogga var att jag ville bidra med att avdramatisera hela saken med psykisk ohälsa.

Det var ett stigma då, och jag tycker fortfarande att det i viss mån är det nu fortfarande. Jag inbillar mig att min blogg behövs, och att jag också är med på ett hörn att faktiskt göra skillnad. Jag vill gärna tro det.

Ibland när det, enligt mitt tycke gått lite för lång tid med att uppdatera så försöker jag skriva något som jag tror skulle vara av intresse. Det blir inte alltid så bra. Men i det stora hela så tycker jag inte att jag ska behöva skämmas över min site. Eller?

Nu har jag bytt tema på siten igen. Det är en sjuka jag har. Jag kan liksom inte låta bli. Jag tycker naturligtvis att siten nu är den bästa jag haft. Vi får se hur länge denna version får vara ifred.

Fridens liljor!

Jag återkommer!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ny parabol
2021-01-09
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
måndag, 15 april 2024