2023-01-30

I går kväll så startade jag tvättmaskinen/torktumlaren som vanligt så jag skulle ha rena kläder på morgonen. Man vill ju ha lite klass och stil. Jag stängde badrumsdörren så jag och katterna skulle få sova i lugn och ro.

Kattlådan som vanligtvis står i badrummet ställde jag utanför så den skulle vara tillgänglig. Det utanför dörrposten till sovrummet. Tänkte att det är ingen chans att jag kliver mitt i lådan i mörkret. Detta kommer jag ihåg.

Måndag morgon, sätter ner foten bredvid. Klafs lika förbaskat. Katten hade missat lådan.

Där tänkte jag fula tankar om Musse faktiskt, det är han som brukar lådan. Jag ska helt enkelt avliva den djäveln. Nu är det nog.

Efter en cigg och en kopp kaffe läser jag tidningarna vid datorn. Musse lägger sig framför tangentbordet som han brukar. Då rann så att säga allt av mig. Det är helt omöjligt att jag avlivar honom. Man smälter liksom. Han fyller för övrigt nitton år i maj. Han har bott hos mig sedan 2004. Bara en sån sak.

Jag återkommer!

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

2023-03-04
Alpha-Stim
 

Kommentarer 2

Gäst - S den måndag, 30 januari 2023 15:01

Ögonblicksbild från verkligheten.Heja Musse. S

Ögonblicksbild från verkligheten.Heja Musse. S
Gäst - E den torsdag, 16 februari 2023 11:34

Det sket sig? Vilket det gör ibland.

Det sket sig? Vilket det gör ibland.
Redan registrerad? Logga in här
söndag, 10 december 2023