2023-08-15

Det är femton år sedan jag började blogga. Har jag förändrats under den tiden? Klart jag har!

Jag har varit medveten faktiskt ganska många år nu att jag, åtminstone tidvis varit psykotisk. Nu mycket friskare. Detta med hjälp till insikt från psykiatrin. Rätt så motvilligt av mig såklart.

Men psykiatrin har bara delvis rätt. Om man skulle lyssna på dom fullständigt så skulle livet te sig totalt galet. Det skulle inte fungera helt enkelt.

Då i sådant fall finns säkerhetstjänster inte alls över huvud taget. Ingen är avlyssnad, ingen hemlig kameraövervakning, inga hemliga tvångsmedel o s v.

Som sagt, jag har åtminstone varit psykotisk i skov. Jag insjuknade i mitten på nittiotalet. Då på den tiden var det ju ett helt annat samhällsklimat. Synen på psykisk ohälsa till exempel, av vad som kallas allmänheten, var totalt väsensskild från nu.

Jag insåg faktiskt tidigt att saker och ting inte stod rätt till. Det var fler aktörer än det borde vara, ljusskygga sådana som verkade i hemlighet. Ekvationen gick inte ihop.

Folk trodde att mikrofonerna som fanns då var stor som tumnageln och hade en antenn på en decimeter. Poliser som bröt upp golvsocklar och monterade, filmkameror innanför ventilationsgaller - ni fattar. Detta kunde bara hända i USA.

Jag försökte påtala detta på diverse vis. Det fanns inte i samhällets medvetande på det viset.

Därför var jag således oppositionell. De högg som en kobra. De ville att det gamla systemet skulle vara kvar. Gamla maktstrukturer.

De ville mig mycket illa. Jag är helt övertygad att de ville att jag skulle ta livet av mig. De försökte få det att verka som om jag var galen. De torterade mig med hjälp av radio och högtalare, det gör de förresten fortfarande.

Jag får leva med detta helt enkelt. Det påverkar dock mitt liv mindre och mindre. Det avtar. Jag bryr mig nätt och jämt nu längre.

Tankar en helt vanlig tisdag i augusti.

Hoppas att ni har det bra! Jag återkommer.

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Äntligen feedback
Crazy?
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
söndag, 10 december 2023