2024-05-27

Det var ett tag sedan jag skrev. Tack för att ni läser! Ett stort tack till och med!

Det var egentligen inget viktigt. Vill bara höra av mig. Jag har en lugn och behaglig period för tillfället. Och det ska jag säga, det är bra - inget drama.

Jag njuter av det vackra vädret. Har blivit lite solbränd när jag suttit ute och rökt cigg. Får vi vackert och varmt väder i alla fall ett par veckor per år så får man vara nöjd. Detta är Jämtland!

Det har vi redan haft och det är ju faktiskt bara maj fortfarande. Vi har juni, juli och augusti framför oss. September kan också vara vacker. Jag trivs.

Och mitt psykiska välbefinnande? Jag skulle vilja säga att det är gott. Jag sover bra och när jag får min Zopiklon, (insomningstablett), så känner jag mig helt frisk. Rösterna har då reducerats till att vara mina egna tankar. Lite svårt att förklara är det.

De andra tabletterna fungerar också tillfredsställande. Sist jag hade kontakt med psykiatrin var i december. Då bestämde vi att jag skulle på återbesök om ett år!! Då förstår ni att jag har kommit en bra bit på vägen.

Lite kort bara. Hoppas att ni har det bra.

Jag återkommer!

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

2024-07-02
2024-04-15
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
onsdag, 24 juli 2024