Bloggprocessen testar

Hur sluta röka? Nikotinavvänjning.

Tyvärr så både snusar och röker jag. Jag vill sluta, åtminstone med ciggaretter. Jag har testat e-cigg i avvänjnings-syfte.

Jag ha använt e-cigg förut med inte fullt så bra resultat. Det har inte funnits bra produkter helt enkelt. Diverse startup-paket där man ska ladda batterier med usb och fylla på med e-vätska. Varenda en jag haft har läckt, dessutom har det varit en bränd smak - inte behagligt alls.

Detta är några år sedan. Tänkte jag skulle kasta mig ut i produkt-djungeln igen, ville se om det har blivit bättre. Och gissa vad, det är bättre grejer nu!

Jag hittade en site - https://www.elekcig.se/. Jag köpte en engångsvape för 99 SEK. Den utlovade rejält med nikotin och skulle ha en bra throathit. 675 puffar och 700mAh batteri. Det ska motsvara 2 paket.

Jag har puffat på den mest hela dagen. Jag längtar inte till vanliga cigg i dag i alla fall. Den har fler fördelar, man kan sitta och puffa precis var som helst utan att det sätter sig rök och luktar skunk. Ingen fimp att behöva göra sig av med.

Bloggprocessen summerar: e-cigg är ett bättre alternativ än att röka med tobak.

Jag återkommer!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Att sluta röka
Passakuten
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
onsdag, 24 juli 2024