For whom it may concern

Jag har inte rökt ännu!

Jag mår absolut inte bra. Det har inte ens gått en vecka sedan slutet på mitt bolmande, så det kanske inte är så konstigt. Men jag undrar hur länge denna avvänjning ska ta egentligen?

Ingenting känns skoj, allt är grått och trist. Ja, jag klagar faktiskt. Nu har jag ju själv försatt mig i denna situation, men i alla fall. Det är hur som helst min dagsform just nu.

Annars så är det väl som vanligt. En av katterna ligger i mitt knä och spinner, little precious. Jag har bryggt kaffe och står i begrepp att gå efter en kopp.

Jag har i alla fall min hobby bloggen, det är jag mycket glad över. Dock till och med jag, Per, 54 år gammal, tycker att det känns omodernt att blogga. Vi får väl se hur länge folk läser den.

Jag har varit och kikat på Twitter, Instagram o s v. Det tilltalar mig inte. När jag söker nyheter gör jag det med gammel-media. Jag har ingen läsplatta eller så när jag ska läsa, Jag föredrar en hederlig bok i papper. Ja jag är gammaldags.

Tänkte bara att jag skulle höra av mig. Hoppas att ni har det bra!

Jag återkommer!

 

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Girighet kontra altruism
Att sluta röka
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
lördag, 18 maj 2024