Nattskiftet

Det börjar bli sent, jag kan inte sova. Lika så bra att jag gör någon nytta. Jag skriver.

Jag har tusentals kommentarer som ligger och väntar på att modereras av mig. Som ni förstår så är det mig övermäktigt. Jag är mycket glad åt att få respons på det jag gör men jag brukar helt fräckt klicka på knappen, ”radera opublicerade kommentarer" - sorry!

Har ni förresten försökt att klicka på stjärnorna? Det funkar inte va? Ibland fungerar inte kommentarsfunktionen heller.

Det är inte omöjligt att vara delaktig i att försöka bilda opinion, men det kan vara nog så svårt när man blir motarbetad på de mest lömska sätt du både kan tänka dig - och inte tänka dig.

Jag vill vara en del av samhället. Jag vill delta i samhällsdebatten. I mitt fall psykisk ohälsa med allt vad det innebär som; vad sysslar säkerhetstjänsterna med egentligen?

Att det är något knas med hela min blogg är nog faktiskt uppenbart för alla som besökt den. De försöker att tona ner betydelsen av det jag för upp till ytan. Att den inte fått så stor spridning som den faktiskt har. De motarbetar mig.

Något jag gläds åt är att jag har rätt så många besök från Ryssland och Kina. De kan läsa detta helt ocensurerat, det är bra. Kanske jag ska försöka sova i alla fall?

Hoppas att ni har det bra! Vi hörs!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Diverse teknikaliteter
Hi och Lotech
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
torsdag, 22 februari 2024