2019-11-27

Jag antar att det är hög tid för mig att skriva några rader.

Jag har just rensat i arkivet på dubletter, tripletter och kvartetter. Jag skulle importera artiklar från en annan komponent. Jag tyckte att inget hände så jag klickade fyra gånger med resultaten att jag fick fyra likadana artiklar. För den uppmärksamme så har detta varit så en tid. Jag har inte orkat gjort något åt det för nu.

Fan ta Gaia.com som raderat mina videor om ufon och aliens. Nu har jag inte mer än 43 artiklar att gå igenom för att se om dom är borttagna. Men irriterande är det likväl.

Det är ju ett bra tag sedan jag skrev. Jag har nästan inte vågat röra något på siten, för jag har ju haft så många besök. Ett par tre hundra besökare online samtidigt har jag haft ganska stadigt nu i höst. Det är ju faktiskt fenomenalt. Ett stort tack till alla!

Jag har lyckats bygga ett inte helt obetydelsefullt forum. Men det förpliktar också. Jag kan inte flamsa till det allt för mycket med popvideor etcetera, men nu känns det mest roligt. Det är roligt att blogga.

Vi har klarat oss ifrån den värsta vinterkylan än så länge. Min relativt nyinstallerade luftvärmepump klarar inte kallare än -15. Då gäller det att springa med vedkorgar och hålla liv i pannan.

Har även fått lite nya mediciner som jag håller på att trimma in. Vi får väl se om jag blir något klokare av dom.

Annars är det rätt så bra faktiskt.

Hoppas att ni har det bra!

Jag återkommer!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Klockan klämtar
Contact in the desert
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
onsdag, 08 maj 2024